Over Ons

Onderscheidende Aanpak

Tandzorg Nijmegen is een algemene praktijk voor alle leeftijden. Ons ervaren team bestaat uit een mondhygiënist, tandartsassistente, balieassistente en een praktijkmanager. We streven naar moderne behandelmethodes waarbij de mening van de patiënt voorop staat. Ook als je een eigen tandarts hebt, ben je bij ons welkom. We werken graag samen met jouw tandarts.

WAAROM TANDZORG NIJMEGEN?

Patiëntgericht

Ons praktijk hecht veel waarde aan patiëntgerichte zorg. Dit betekent dat we de tijd nemen om onze patiënten goed te leren kennen, hun individuele behoeften en zorg doelen te begrijpen, en onze zorg daarop af te stemmen.

Doelgericht

Daarom plannen we ruime afspraak blokken in voor zowel eerste als vervolgafspraken. Op deze manier kunnen we ons volledig concentreren op de behoeften van onze patiënten en doelgerichte zorg bieden. We zijn ervan overtuigd dat deze aanpak ons onderscheidt van anderen en een positieve impact heeft op de gezondheid en het welzijn van onze patiënten.

Bereikbaarheid

We beschikken over twee ultra-moderne behandelkamers met de nieuwste technieken en materialen. Onze praktijk is gunstig gelegen nabij het centrum en is daardoor gemakkelijk bereikbaar. Bovendien is er gratis parkeergelegenheid op loopafstand.

Laat uw mondgezondheid aan ons over, zorg voor een gezonde glimlach en
maak vandaag nog een afspraak bij onze mondhygiënist!

ONS TEAM

Leer Ons Kennen

Jawad Andishmand

Mondhygiënist

Mijn naam is Jawad Andishmand en ik ben in 1993 geboren in Afghanistan. Sinds 2002 woon ik in Nederland en in 2022 heb ik mijn opleiding tot mondhygiënist aan de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) succesvol afgerond. Gedurende de afgelopen jaren heb ik waardevolle ervaring opgedaan bij verschillende praktijken. Momenteel werk ik als zelfstandig mondhygiënist en ben ik drie dagen per week werkzaam bij twee tandartspraktijken.

Als persoon ben ik rustig en kan ik goed omgaan met de vragen en zorgen van mijn patiënten. Ook patiënten die angstig zijn voelen zich bij mij op hun gemak. Ik hecht veel belang aan een comfortabele en ontspannen sfeer, waarin patiënten zich op hun gemak voelen. In de praktijk waarin ik werk, staat het belang van de patiënt altijd voorop. Het hele team werkt samen om hoogwaardige zorg te bieden en de mondgezondheid van de patiënten te bevorderen.

Muradije Demirel-Andishmand

Balie-Assistent / Manager

Ik ben Muradije Demirel-Andishmand. Momenteel ben ik bezig met mijn opleiding tot tandarts. Daarnaast vervul ik de functies van balie-assistent en manager bij Tandzorg Nijmegen. Ik ben enthousiast over mijn werk en vind het zowel leerzaam als plezierig. Ik kijk ernaar uit om jullie te verwelkomen en te helpen.

Omar Najem

Tandarts-implantoloog

Voor andere tandheelkundige behandelingen zoals implantaten, wortelkanaalbehandelingen, kronen- en brugwerk werken we samen met Tandartspraktijk Najem.